Skip to main content

Torna el programa Acceleration Lab del Vallès per accelerar projectes d’emprenedoria amb base tecnològica

Acceleration Lab del Vallès cerca projectes d’emprenedoria que vulguin créixer. Els ajuntaments de Sabadell i Barberà del Vallès, amb el suport de Diputació de Barcelona, promouen aquest programa de suport, formació i assessorament a persones emprenedores. En concret, està adreçat a projectes constituïts com a empresa que es trobin en les fases inicials del seu desenvolupament de negoci. Entre altres aspectes, es valorarà que les startups presentades tinguin seu als municipis de Sabadell i Barberà, i el retorn i l’impacte que pugui generar com la previsió de llocs de treball, sigui en l’àmbit local.

L’Acceleration Lab del Vallès es desenvoluparà entre març i novembre de 2023. El programa inclourà una part de capacitació, es treballarà en la definició i validació del model de negoci i en les habilitats emprenedores, i també s’inclouran 20 hores d’assessorament personalitzat per part d´experts a cada projecte. A més, s’ha previst tallers i d’altres activitats per fomentar el networking entre participants i amb d’altres empreses i agents socioeconòmics que tinguin experiència i coneixement del teixit empresarial del territori. El programa comptarà amb l’acompanyament de l’equip tècnic de Promoció Econòmica d´ambdós municipis al llarg de tot el procés. Aquest programa, valorat en 4.000 euros aproximadament per startup que en formi part, està subvencionat al 100% per als projectes d’emprenedoria que hi participin.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González: “Acceleration Lab del Vallès se suma a altres iniciatives amb les que apostem per a la millora de la competitivitat de les empreses del territori per situar el Vallès com a pol d’atracció de talent, i consolida altres projectes d’acceleració que s’han treballat amb anterioritat”.

En aquest sentit, el projecte pretén crear accions formatives i de networking adreçades a la millora competitiva de les empreses locals.

Com apuntar-se

Qualsevol empresa interessada en el programa pot formalitzar la seva inscripció per mitjà del web.

Places limitades

Les places són limitades i es farà un selecció entre totes les candidatures presentades.

Per a més informació

Qui tingui interès pot adreçar-se al Centre de Negocis Nodus Barberà truca al 93 729 7272 o envia’ns un correu a empresa@nodusbarbera.cat

  • Quan?

    Data límit per apuntar-se:
    24 de març de 2023

  • Dates del programa

    De març a novembre 2023 

  • On?

Subscriu-te al nostre butlletí

Estigues al dia de l’agenda de Nodus Barberà.