Skip to main content

AL CENTRE DELS NEGOCIS

Nosaltres

Presentació
Som un centre d’empreses i convencions plenament consolidat, amb una llarga trajectòria que ofereix serveis de lloguer d’espais i d’organització d’esdeveniments a tot tipus d’empreses.

Ubicació estratègica

Dins l’àrea metropolitana, a 10 minuts de Barcelona i enmig de les principals vies de comunicació del país com la C-58, AP-7 i E-15.

Ubicat al polígon industrial Can Salvatella de Barberà del Vallès, permet desenvolupar un paper important com a plataforma econòmica per la vostra empresa.

Centre de negocis - Nodus Barberà

Fomart per dos edificis amb usos diferenciats: allotjament d’empreses i centre de convencions.

Espais i serveis gestionats per un equip professional amb ámplia experiencia i molt ben valorats pels usuaris del centre de negocis Nodus Barberà.

DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL I PROMOCIÓ DELS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA.

Donem impuls a les polítiques de dinamització empresarial i promoció de les àrees d’activitat econòmica del municipi de Barberà del Vallès.

Territori
obert

Promocionar els poligons industrials de Barberà del Vallès perquè esdevinguin plataformes econòmiques connectades al mòn.

Territori
innovador

Apropar eines i recursos a les empreses per generar una económia innovadora i tecnologicament avançada.

Territori
sostenible

Impulsar competitivitat amb sostenibilitat i revalorització dels recursos, a través de estalvi, eficiència energética, energia removable i simbiosi industrial.

Memòria
Anual

Consulta les memòries que cada any el·laborem des de la Regidoria de Promoció económica i ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Projectes

Transparència

En el govern corporatiu de les entitats del sector públic, la transparència és un actiu perquè facilita el retiment de comptes sobre com es gestionen els recursos públics, permet als ciutadans participar responsablement en la presa de decisions col·lectives, incrementa la seva confiança i la regeneració democràtica.

Serveis amb solucions flexibles

Ubicar la seva empresa al Centre de negocis Nodus Barberà us permet un estalvi del 80% en despeses d’inversió i obertura.

Estalvia un 70% en despeses mensuals fixes