Skip to main content

Turisme de Negocis
de Qualitat

El centre de Negocis Nodus Barberà que es distingueix com a destinació de turisme de negoci i l’Hotel Campanille com a destinació turística, han estat els dos equipaments del municipi amb els segells, gràcies al seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Objectius, metodologia i certificació Biosphere

El 25 de setembre de 2015, els líders mundials de 193 estats van adoptar un conjunt d’objectius globals per erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom com a part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té fites específiques que han d’assolir-se en els pròxims 15 anys.

A través d’aquest sistema Biosphere, entitats de tot el món hem pogut aconseguir les eines i l’assessorament necessaris per a la millora continua cap aquest horitzó 2030.

Un sistema basat en:

  • Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i els 169 objectius de les Nacions Unides.

  • Els principis i objectius de les principals Cims i Cartes internacionals sobre sostenibilitat.

La norma Biosphere és, per tant, l’adaptació dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible , mitjançant l’anàlisi i els indicadors de l’OMT, el Pacte Mundial, els indicadors de la UE i els criteris del Consell Global de Turisme Sostenible.

Aquest sistema de gestió i certificació de la sostenibilitat ha estat reconegut com la millor eina de certificació de la sostenibilitat al món.
Política de Turisme Responsable

En aquest sentit, des del centre de negocis Nodus Barberà s’ha activat un protocol i política de turisme responsable, amb els següents valors:

Compromís

Conscients de mantenir un desenvolupament turístic sostenible.

Prevenció

Eliminar o reduir l’impacte de les nostres instal·lacions i activitats.

Motivació

Formar al nostre personal amb accions formatives de conscienciació.

Promoure

Bones pràctiques mediambientals i participar en activitats externes.

Objectius

Perfeccionar la gestió, assumint compromisos de millora contínua.

Informar

Interna i externament sobre avançaments i actuacions mediambientals de l’empresa.