Skip to main content

Jornada COBOT DAYS

El pròxim 14 de juliol tens una nova cita amb els COBOT DAYS de Vicosystems. En aquesta ocasió, et proposem Nodus Barberà, on podràs gaudir d’un showroom en directe dels productes i solucions més noves de les primeres marques del sector, amb l’objectiu de continuar promovent el valor de la robòtica col·laborativa entre la indústria.

Hem preparat per a tu un cicle de ponències de la mà dels millors especialistes d’aquestes marques perquè puguis formar-te i informar-te per a estar sempre a l’última en automatització robotitzada. Coneix tots aquests productes amb més precisió, *prróva’ls tu mateix i assisteix a demostracions en directe per part dels nostres partners especialitzats.

En finalitzar les ponències, posem a la teva disposició una sessió de networking perquè puguis contactar amb els ponents i assistents que més t’interessin. A més, t’oferirem assessorament personalitzat sobre com implantar els teus propis projectes de robòtica col·laborativa, així que porta amb tu les teves propostes i t’ajudarem a fer-los realitat.

L’accés requereix d’un registre previ.

Jornada gratuïta.

Inscripcions:

A través del formulari online. Cliqueu aquí.

Més Informació:
Centre de Negocis Nodus Barberà
Tel. 93 729 72 72
nodus@nodusbarbera.cat

 • Quan?

  dijous 14 de juliol de 2022 

 • Hora

  de 10:00h a 15:00h

 • On?

  Centre de negocis Nodus Barberà
  Pol. Ind. Can Salvatella
  Carrer Mogoda, 1
  08210 Barberà del Vallès

Subscriu-te al nostre butlletí

Estigues al dia de l’agenda de Nodus Barberà.