Skip to main content

Nodus Tech Space. Robòtica Mòbil.

  • Exposició d’Enginyeria de robòtica mòbil col·laborativa indoor i outdoor.
  • Exposició de solucions robotitzades per al transport autònom en l’interior de les fabriques. Vehicles petits per a petites cargues.
  • Demostració i tast tecnològic i últimes novetats en automatització de processos.
  • Punt d’Informació d’ajuts i subvencions obertes en R+D+I

9.30h – Acreditació i lliurament documentació.

09.45.- Benvinguda institucional. Sr. Xavier Garcés, Alcalde de Barberà del Vallès

10.00h.- Presentació de la nova unitat de transferència tecnològica NODUS TECH SPACE i reptes del territori. A càrrec de Xavier Riba i Perejaume Ferrer

10.15h.- Taula rodona: “Noves tecnologies per una mobilitat autònoma i connectada”

11.15h.- Tech&Coffe: El paper estratègic dels AGV’s en la Indústria 4.0: Demostració de vehicles autònoms i connectat en diferents aplicacions industrials per al transport de càrregues a l’interior de fàbriques. A càrrec de Pere Padròs Responsable d’Innovació i R+D+i de Kvinon.

11.45h.- Presentació “Casos d’ús de visió artificial aplicada a l’entron d ela fàbrica i el sistemes de producció” Presentació de 6 projectes innovadors d’èxit.. Presentat per Coen Antens, Coordinador de projectes privats 4.0 del centre de visió per computació de la Universitat autònoma de Barcelona.

12.00H.- Dinàmica de treball: “Com puc implementar la 4.0 a la meva empresa?” Dinàmica d’innovació disruptiva per resoldre reptes industrials. 

  • Quan?

    7 de novembre de 2019

  • Hora

    9:30h

Subscriu-te al nostre butlletí

Estigues al dia de l’agenda de Nodus Barberà.