Skip to main content

Webinar Open Day: INSCRIU-TE!

Des d’Open Industry impulsem les produccions locals per a negocis globals.

Els WEBINARS OPEN DAY son una finestra d’aire fresc per a les indústries. Aquest any tindran lloc el proper 30 de novembre, 100% online, amb moltes novetats i temes tendència com els Fons Next Generation, la Ciberseguretat o la Intel·ligència Artificial.

Programa

9 h. Benvinguda

9:10 h. Tendències i Desafiaments de la Intel·ligència Artificial a la Indústria: Automatització, Eficiència i Transformació Digital

👤A càrrec del Sr. Marco Orellana, Director del CIDAI – Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Technology

🕒 Durada del webinar: 80 min

Coneix el CIDAI, una iniciativa público-privada de referència a Catalunya per promoure projectes i la transferència de solucions tecnològiques en #AI aplicada. Com es pot aplicar la IA a la industria? Coneix exemples i casos d’èxit.

10:30 h. Fons Next Generation

👤 A càrrec del Sr. Xavier Elizondo, Responsable de la Oficina Next Generation d’Acció

🕒 Durada del webinar: 45 min

Explicació dels Fons Next Generation, específic per empreses industrials. Donaran una visió general i podran entrar en particularitats a petició de les persones assistents a través del xat, que s’anirà responent en directe per part d’altres persones de l’equip de l’oficina Next Generation.

11:15 h. La vigilància tecnològica com a eina de competitivitat empresarial

👤 A càrrec del Dr. Martín Nicolás Buffa, de l’Oficina de Valorització i Patents de la UAB

🕒 Durada del webinar: 45 min

Què és la vigilància tecnològica i per què fer-la? Explorarem quina és la informació disponible sobre les patents i les eines existents per monitoritzar-les, com el Discoveries.

12 h. Ciberseguretat, sí, però per on començo?

👤 A càrrec del Sr. Fco. Javier Sánchez, Fundador de Neotica Ciberseguridad

🕒 Durada del webinar: 45 min

Aspectes bàsics de la ciberseguretat, principals riscos i amenaces per empreses i organitzacions, normatives i estàndards, estratègies per a començar a protegir-nos, i casos reals.

12:45 h. Innovació empresarial: Estratègies, Sistemes de Gestió i Certificació per l’ èxit sostenible

👤 A càrrec del Sr. Enrique Regidor, Consultor extern en programes i projectes de la Comissió Europea, i professor universitari associat a l’ àmbit de la gestió de projectes complexos a l’ empresa i I+D+i

🕒 Durada del webinar: 45 min

El poder dels Sistemes de Gestió de la Innovació en el teixit empresarial. Explorarem com impulsen una cultura innovadora i milloren l’eficiència en els processos d’innovació. Analitzarem com la certificació de la innovació pot augmentar la credibilitat i la competitivitat empresarial en un mercat en evolució constant.

  • Quan?

    30 de novembre de 2023 

  • Hora

    9:00h

  • On?

Subscriu-te al nostre butlletí

Estigues al dia de l’agenda de Nodus Barberà.