Skip to main content

Webinar La tecnologia 5G: “Una oportunitat per a la indústria”

L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès conjuntament amb l’agència de desenvolupament econòmic de l’AMB, el Mobile World Capital (MWC) i les entitats empresarials i de propietaris industrials locals, organitza dues sessions d’apropament a la tecnologia 5G i els seus usos industrials.

Barberà del Vallès és un municipi amb un punt de partida privilegiat de cara a innovar i avançar en aquesta tecnologia, donat el seu òptim desplegament de fibra òptica als PAE locals. Per això, les companyies proveïdores de 5G troben una base interessant en el nostre municipi per a la seva implementació.

Abans, no obstant això, s’ha d’estudiar i avaluar el seu potencial per part del sector industrial, el qual es presumeix, és un dels principals destinataris i els que més profit en poden treure.

Llavors, aquesta temàtica s’abordarà amb una metodologia dual: amb un webinar d’inscripció oberta a tothom, on es comptarà amb persones expertes en 5G del més alt nivell, les quals ens ajudaran a comprendre millor aquesta tecnologia i els seus possibles usos a la indústria.

El webinar de convocatòria oberta, i amb inscripció prèvia, serà el pròxim 2 de desembre a les 10:00 del matí i tindrà una durada d’1 hora. Les persones inscrites rebran un enllaç a la sessió el dia abans.

Consulteu el programa del webinar La tecnologia 5G: “Una oportunitat per a la indústria”.

Podeu dur a terme la vostra inscripció aquí.

Un segon dia, d’enfocament més pràctic i treballant en petits grups, es treballarà un taller per a la creació d’idees i projectes pilot, pel qual es convocarà i demanarà la participació d’empreses referents del sector industrial del nostre municipi.

En resum, es tractarà d’identificar reptes entre les empreses participants, a les quals la tecnologia 5G pugui donar una solució disruptiva o molt més competitiva que les tecnologies convencionals.

El workshop serà el 4 de desembre en el Centre d’empreses Nodus Barberà, amb invitació prèvia i presencial, si la situació epidemiològica ho permet.