Skip to main content

Barberà del Vallès obté dues distincions amb segell BIOSPHERE

El centre de Negocis Nodus Barberà i l’Hotel Campanille han estat els dos equipaments del municipi distingits amb el segell, gràcies al seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat.

El divendres 7 de maig 2021, el HubDigital, de la Cambra de Comerç de Barcelona, va acollir l’acte de lliurament de distintius pel Compromís per a la Sostenibilitat Turística de la Destinació de Barcelona. El segell Biosphere, va ser atorgat a dues entitats de la localitat de Barberà del Vallès que porten temps treballant en aquesta línia: El Centre de Negocis Nodus Barberà, que es distingueix com a destinació de turisme de negoci;  i l’Hotel Campanille, com a destinació turística.

El centre de Negocis Nodus Barberà, equipament municipal destinat a la promoció econòmica del municipi i que allotja empreses, startups i esdeveniments professionals, forma part de la xarxa de destinacions de turisme de negocis responsable i sostenible del Vallès Occidental. La direcció del centre ha aconseguit, tot i el context actual advers en el qual vivim, reinventar el negoci i apostar per una gestió responsable i fomentar un model de negoci encara més sostenible i segur.

Gràcies al segell Biospher, el centre de Negocis Nodus Barberà es distingeix com un emplaçament de negocis respectuós amb l’entorn, ambientalment sostenible i socialment inclusiu; els espais que s’ofereixen a l’equipament municipal per a les formacions, reunions o esdeveniments empresarials són, d’aquesta manera, més accessibles i donen garanties reals als seus clients que les dinàmiques que s’hi produeixen mantenen una relació equilibrada entre usuaris i entorn.

Nodus Barberà porta apostant i vetllant per un model de negoci el més sostenible possible des de fa molt de temps, i el segell Biosphere és el resultat del reconeixement que se li atorga a l’entitat per la feina ben feta.

Aquest reconeixement també l’ha assolit l’Hotel Campanille, ubicat a Barberà del Vallès, en la categoria de destinacions turístiques i amb la ferma proposta de complir amb Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En aquest sentit, el turisme sostenible és beneficiós pels visitants, perquè la qualitat de la seva experiència turística augmenta en un entorn cuidat i amb una bona acollida per part dels habitants del territori.