Skip to main content

Barberà del Vallès
pioners en el
networking empresarial

nodus barbera getting contacts

150 empreses van participar en la 4a edició del networking empresarial que va acollir el centre de negocis Nodus Barberà.

L’auditori del centre de negocis Nodus Barberà va acollir la primera jornada de networking empresarial l’any 2005. Va ser una aposta de la regidoria de promoció econòmica de Barberà del Vallès amb la finalitat de reforçar la xarxa de contactes comercials, facilitar la cerca de nous proveïdors i fomentar les cooperacions empresarials. 7 anys després, les dinàmiques networking s’han consolidat arreu del territori i ja són molts ajuntaments que ofereixen aquest servei com una eina de suport a les empreses.

El passat dimecres 26 de setembre, el centre de Negocis Nodus Barberà va acollir ja la 4a edició seguint la metodologia GettingContacts! Per a la cerca de contactes efectius de negoci.

networking-empresarial-nodus-barbera

Des de l’àrea de dinamització empresarial de l’Ajuntament de Barberà del Vallès constatem que l’economia ha agafat una forma de L. Han caigut les vendes, les inversions i seguim en línia recta sense canviar la situació. Per això creiem que el GettingContacs és una eina per superar la crisi i fomentem que les persones s’apropin i facin contactes de negocis. Amb paraules de l’alcaldessa, Ana del Frago, en l’edició anterior “Ara és el moment de cooperar, i els resultats ja vindran”.

La metodologia GettingContacts, proposada per l’empresa SummaSystems, basada en facilita entrevistes bilaterals entre empresaris amb un temps marcat, assegura un mínim de 10 entrevistes. Aquestes entrevistes han estat preparades per un sistema d’encreuament d’interessos que prèviament han manifestat els empresaris participants en el Getting Contacts. Això garanteix un alt grau d’efectivitat i per tant, les entrevistes esdevenen contactes de negocis eficaços.

Si tenim en compte que una entrevista comercial a l’empresa espanyola té estadísticament una mitjana de 700€ de cost, la jornada de GettingContacts a Barberà del Vallès és una eina de qualitat que ofereix l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament al teixit productiu empresarial com a suport per sortir de l’actual crisi.