Skip to main content

Celebració del 25 Aniversari de Nodus Barberà

25 aniversari nodus barbera

La Nit de l’Empresa d’aquest 2018 ha estat una vetllada molt especial, ja que s’ha celebrat també el 25è Aniversari de Nodus Barberà.

L’esdeveniment va començar amb una recepció dels assistens amb un cocktail de benvinguda. A continuació, la Consellera de Coneixement i Empresa de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Àngels Chacón, va donar una petit discurs d’apertura. A través de les seves paraules, va transmetre als assistens l’aposta per la indústria 4.0 així com per la dinamització dels polígons industrials.

A continuació, es va procedir a l’entrega dels reconeixements a les empreses Kao Corportation i Banc de Sabadell. El moment emotiu va venir de la mà del Sr. José Antonio Robles, alcalde de Barberà del Vallès durant l’època de gestió i construcció del Nodus Barberà, que en seu discurs ens va traslladar a aquells orígens. Seguidament, es va entregar el reconeixement pòstum a l’altre gran impulsor del projecte, el tinent d’Alcalde Sr. Sebastian Gallardo.

La taula rodona amb testimonis que van voler aportar la seva vivència i relació amb Nodus Barberà va seguir en el programa. Es van escoltar els relats de David Torres, CEO de Bcn Vision, Ramon Alberich, representant la Cambra de Comerç de Sabadell, i Martí Puig, President de l’Associació d’empresaris del polígon A de Barberà del Vallès.

La cloenda oficial va anar a càrrec de la Il·lma. Sra. Sílvia Fuster, alcaldessa de Barberà del Vallès que va fer una repàs al llarg de la història de Nodus Barberà.

Finalment, els assistens van poder gaudir d’una estona de networking, acompanyada d’un exclusiu catering gourmet.