Skip to main content

Ferma aposta de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a l’emprenedoria

Des de L’Ajuntament de Barberà del Vallès i l’àrea d’Emprenedoria gestionada per la Fundació Barberà Promoció, ofereixen un servei municipal d’assessorament i acompanyament a emprenedors i emprenedores i petites i mitjanes empreses en els seus primers anys de vida com a negoci.

La tinenta d’Alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Mònica Sempere Creus, afirma que des de l’Ajuntament han fet un balanç molt positiu a les actuacions fetes des del servei d’emprenedoria i assessorament empresarial.

La seva gran aposta és impulsar l’emprenedoria innovadora, social i sostenible i la creació i gestió d’empreses que combinen la generació d’impacte social o la creació de valor econòmic al territori.

A més, creu en la importància de la implementació de la cultura emprenedora a les escoles, i és que l’aposta que s’està realitzant pretén anar més enllà i enguany, es vol iniciar la cultura emprenedora entre el públic més jove, concretament a les escoles amb el projecte CUEME.

CUEME – Cultura emprenedora a l’escola

El programa, promogut per la Diputació de Barcelona, te com a objectiu fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques des de l’escola i s’implementa en els cicles superiors d’educació primària. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de l’escola, l’administració local, les empreses i altres entitats de la seva localitat.

Veure tot el programa CUEME