Skip to main content

Ind-Digitalització “Impulsant la digitalització de les pimes industrials”

Desitges impulsar la teva pime industrial amb un enfocament renovat i creus que la digitalització pot ser la clau? Has identificat la necessitat de digitalitzar alguns processos a la teva empresa, però t’és difícil iniciar aquesta transformació? Creus que la digitalització és accessible també per a les pimes industrials? No dubtis a inscriure’t!

L’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, presenten el projecte IND-DIGITALITZACIÓ, una iniciativa destinada a guiar les empreses en el seu procés de digitalització mitjançant l’assessorament de professionals amb experiència contrastada en el camp de la digitalització i la indústria 4.0.

Aquest projecte es duu a terme pel segon any consecutiu, després de l’èxit rotund de l’edició anterior, amb l’expectativa d’oferir aquest acompanyament a un major nombre de petites i mitjanes empreses de la regió.

El programa permetrà assessorar un total de 11 petites i mitjanes empreses de Sabadell i Barberà del Vallès que tinguin la motivació i la necessitat d’incorporar les tecnologies de digitalització més avançades mitjançant assessoraments personalitzats.

L’objectiu és detectar necessitats i oportunitats de millora en matèria de digitalització perquè les empreses puguin diferenciar-se i ser més competitives, proposant les solucions més adequades en cada cas. Al finalitzar el projecte, cada empresa participant disposarà d’un diagnòstic, la definició d’un pla de digitalització i la concreció de solucions a implementar. També s’oferirà suport en la cerca d’ajuts i subvencions que puguin contribuir a la implementació de les accions projectades. Es treballarà perquè, en acabar les hores d’assessorament, l’empresa tingui els elements necessaris per començar a treballar en la implementació de les solucions proposades.

El programa, valorat en 2.250 euros, està subvencionat al 100%, és a dir, no representa cap cost per a les empreses participants.

BENEFICIS

 • Diagnosi i mapa d’oportunitats
 • Consultoria tecnològica i acompanyament expert en digitalització i indústria 4.0
 • Assessorament per a la detecció d’oportunitats i orientació per a  implantar les propostes
 • Acompanyament tècnic al llarg del procés
 • 100% subvencionat, sense cost per les empreses que hi participin

REQUISITS

 • Empresa amb seu al Sabadell o Barberà del Vallès
 • Petita o mitjana empresa amb convenciment i voluntat per implementar la digitalització en el sí de l´empresa
 • Tenir un compromís de participació activa en totes les activitats plantejades

FUNCIONAMENT

 • 15 hores d’assessorament personalitzat “in situ”
 • Calendari: març – octubre 2024
 • Important: hi ha una fase de selecció d’empreses participants

Us podeu inscriure escrivint a perejaumef@nodusbarbera.cat o trucant al nodus@nodusbarbera.cat amb el telèfon: 937297272.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local