Skip to main content

30 anys treballant conjuntament al centre de Negocis Nodus Barberà

El passat dijous 9 de març el Centre de Negocis Nodus Barberà va celebrar els 30 anys de la seva posada en funcionament.

Van assistir més d’un centenar de persones provinents del teixit empresarial i industrial del nostre municipi i entorn. Durant la celebració, Xavier Garcés, alcalde de Barberà del Vallès i Mònica Sempere, regidora de promoció econòmica, comerç i ocupació van entregar diferents reconeixements a les empreses.

Els primers reconeixements van ser per les empreses locals actives amb 30 anys d’activitat econòmica; Pintados y Derivados S.L Pinter, Zincados J. Sánche S.L, Ramoneda, S.A i Enygraf S.L.

ESPOT Publicitat i BCN Troqueles van rebre el reconeixement com a empreses que van posar en marxa la seva activitat empresarial al territori participant en els concursos d’iniciatives empresarials de promoció econòmica.

En la categoria d’empreses implicades als programes de promoció econòmica del municipi, l’empresa reconeguda va ser Louis Vuitton.

També es va reconèixer l’esforç i la trajectòria innovadora a Proton Future, empresa situada al Centre de Negocis, Nodus Barberà, centrada en la innovació de productes fotovoltaics.

L’últim reconeixement es va entregar a Teresa Rovira, gerent de Joaquin Alberto i Metal·lúrgica Diroca, per la seva destacada professionalitat dins la petita empresa, familiar, de capital local i compromesa amb la sostenibilitat i el territori, dedicada a la fabricació de bidons de fibra de kraft.

Nodus Barberà és el primer centre de negocis públic de Catalunya i en l’actualitat és el nucli d’una important activitat de dinamització empresarial i promoció dels polígons industrials del Vallès. Des de Nodus Barberà pivoten cap al territori les polítiques de promoció econòmica reforçant així la competitivitat empresarial i el teixit industrial d’una de les àrees econòmiques més importants del sud d’Europa, motor d’un territori emprenedor i capdavanter.

Com a tribut a la història del centre es va elaborar un vídeo commemoratiu que va mostrar l’evolució del centre durant aquests 30 anys amb l’aportació testimonial dels agents econòmics del municipi, l’Associació empresarial, ASEMPIAB, la Xarxa d’empresàries i directives de Barberà del Vallès i la Junta de conservació del polígon industrial de Can Salvatella.

També es va elaborar una exposició de productes fabricats als nostres polígons i que són internacionalment reconeguts per a la seva qualitat i innovació. Aquesta va ser un reconeixement a l’esforç de l’empresa barberenca que a través de la generació de talent és el motor del desenvolupament econòmic local i del nostre país.

Barberà del Vallès continua apostant per la innovació i la  competitivitat del nostre territori, amb l’objectiu d’esdevenir una plataforma econòmica de referència en la dinamització empresarial dels polígons industrials d’activitat econòmica capaç de generar riquesa i benestar social.