Skip to main content

Barberà del Vallès posa en marxa un nou servei reempresa

punt reempresa NodusBarbera

Barberà del Vallès posa en marxa un nou servei reempresa per a evitar la mortalitat empresarial i salvaguardar els llocs de treball del municipi.

Barberà del Vallès s’ha adherit a la xarxa reempresa, fent una aposta per cedir l’èxit empresarial. El passat dimecres 6 de febrer es va fer la presentació de Reempresa, un nou servei que la Regidoria de promoció econòmica de Barberà del Vallès, oferirà a la ciutadania i al teixit empresarial local amb el pretext de concentrar esforços en evitar la desaparició de llocs de treball i la pèrdua de capital econòmic i de coneixement especialitzat.

L’acte de presentació va tenir lloc al Centre de Negocis Nodus Barberà i va estar presidit pel Tinent d’Alcalde i promoció econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès Xavier Garcès. També hi va intervenir el President de la patronal Cecot Antoni Abad, el Vicepresident primer de la Diputació de Barcelona Ferran Civil i el Coordinador de Reempresa Joan Llivina; a més a més la sala es va omplir d’una nodrida representació empresarial amb la presència de diferents empreses destacades del municipi.

També van assistir Pimec Vallès, l’Associació d’empresaris del Polígon A de Barberà, l’Associació de comerciants Barberà Comerç Urbà, i diferents agents socioeconòmics del municipi com les entitats financeres, les gestories, consultories i emprenedors amb ganes d’iniciar algun projecte.

Aquest servei és una aposta que fa la Regidoria de promoció econòmica de la ciutat per un treball interdepartamental per fomentar la emprenedoria reactivant empreses, vista la seva capacitat de salvaguardar el patrimoni empresarial, de reduïr la mortalitat empresarial en temps de crisi, d’oferir una garantia de continuïtat als treballadors i de concentrar els recursos en el creixement més que en el sempre excessivament complex procés de creació.

Des de la Regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès estem treballant per combatre aquesta crisi, però sobretot per posar els fonaments d’una economía productiva i generadora d’estabilitat i benestar social. Per aconseguir-ho impulsem polítiques de promoció econòmica que donin resposta a les necessitats de la ciutadania a través d’innovadores estratègies locals per esdevenir mès competitius en un món més globalitzat.

Esperem recollir bons resultats del REEMPRESA.