Skip to main content

Els serveis més valorats del centre de negocis Nodus Barberà

Nodus Barbera centre negocis a prop de Barcelona

Al centre de negocis de referència del Vallès Occidental, Nodus Barberà, tenim un extens catàleg de serveis. Aquests estan a disposició de les empreses allotjades al centre i també per qualsevol persona o empresa externa.

Resum anual de Nodus Barberà

Al llarg de l’any 2018 s’ha assolit la plena ocupació del centre, el que suposa un total de 33 empreses instal·lades i 190 persones que hi treballen en conjunt. Aquests negocis que han escollit establir la seva seu a Nodus Barberà, pertanyen a aquests sectors:

  • Serveis a les empreses: 43%
  • Tecnologies i serveis TIC: 33%
  • Comercials: 19%

Pel que fa als esdeveniments, han estat un total de 50, entre actes i jornades. Les quals, han tingut un total de 280 assistents que s’han interessat pels continguts oferts en aquestes jornades. En total han estat 21 actes de creació pròpia de Nodus Barberà. També esmentar que, segons les enquestes realitzades a posteriori, un 85% consideren útils els coneixements adquirits arran de la jornada, obtenint una nota mitjana del 9’2 com a grau de satisfacció amb la jornada.

Nodus Barbera centre negocis valles occidental

Serveis més ben valorats del centre de negocis

A Nodus Barberà tenim com a prioritat cobrir les necessitats dels negocis que s’allotgen al centre de negocis. El nostre catàleg de serveis és ampli i està enfocat a facilitar el dia a dia a totes les persones que treballen en les nostres instal·lacions. Podeu consultar-los aquí.

Si ens centrem en les empreses que s’ubiquen al centre, han destacat:

  • Ubicació de Nodus Barberà: un 90% ha destacat la situació estratègica dins del polígon industrial de Can Salvatella (Barberà del Vallès), així com la bona connexió amb vies principals com la C-58, l’AP-7 i la E-15.
  • Preus competitius: un 80% de les empreses senyala que les tarifes de Nodus Barberà són competitives.
  • Fibra òptica: el 60% dóna importància com a servei el fet de tenir una connexió de fibra òptica d’última generació.
  • Espais comuns: destaquem que un 50% han millorat la puntuació dels espais comuns.

Entrant en detall a la valoració en si dels serveis del centre, aquestes han estat les dades obtingudes:

serveis centre de negocis valles occidental

Per últim, volem destacar la puntuació d’un 9’5 (sobre 10) pel que fa al nivell de satisfacció dels usuaris i usuàries respecte el tracte del personal d’administració i la resolució d’incidències.

Els espais de Nodus Barberà

Volem tancar aquest post amb un vídeo per a presentar-vos els espais que tenim disponibles per a qualsevol persona o empresa. No us el perdeu!