Skip to main content

Descobreix les nostres sales de reunions per la teva empresa

lloguer-sales-empreses

Et empresari/empresaria i tens un espai on desenvolupes la teva activitat però algun cop t’has trobat amb que:

➡ Et falta l’espai adequat per fer un acte d’empresa?

Un espai on trobar-te amb socis, treballadors, on reunir-se, fer formació o celebrar qualsevol acte. A Nodus t’oferim diferents opcions i un ampli ventall de serveis si necessites llogar sales per hores o dies.

Contacta amb nosaltres si necessites:

  • Llogar una sala per fer presentacions de producte:

La presentació o demostració de producte és un acte per donar a conèixer el resultat de la investigació i l’elaboració d’un producte concret. Trobar un bon lloc per fer l’esdeveniment corporatiu ajuda, sens dubte, amb el màrqueting, la reputació i la repercussió de la marca i per tant del producte en si.

  • Llogar aules per impartir formació:

Sales equipades per fer formació, per exemple, als teus treballadors. Amb equipament multimèdia, telèfon, connexió a internet, projector, pantalla de projecció, TV, reproductor de DVD, pissarra blanca, flipchart, papelògraf…

  • Llogar sales per hores per fer conferències:

O per fer xerrades o qualsevol altre acte que impliqui tenir un lloc adequat per acollir a un gran nombre d’assistents. T’oferim un auditori amb capacitat per 250 persones.

  • Llogar sales de reunions:

T’has plantejat mai que el lloc on has de rebre als teus col·laboradors, socis, futurs inversors, etc. és una peça clau de l’èxit de la reunió? La tecnologia ens permet tenir reunions online però la presència personal ens aporta poder establir relacions més enllà de la pròpia reunió. En un espai confortable i sense interrupcions, la comunicació resulta més fàcil.

  • Llogar sales per fer convencions:

Si necessites transmetre resultats, fer activitats d’integració empresarial o intercanviar idees amb els treballadors i/o directius de la teva empresa per la generació de línies de negoci, t’has de plantejar llogar una sala per fer una convenció corporativa.

També posem a la teva disposició un espai polivalent, una àmplia sala de 600m2, per fer exposicions, sopars, trobades… amb accés a jardins exteriors, servei de càtering, bar i cafeteria.

El Centre Nodus té una localització estratègicament privilegiada a 10 minuts de Barcelona, al polígon industrial Can Salvatella de Barberà del Vallès i hi trobaràs tot allò que necessita la teva empresa.

Pots posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 729 72 72, mitjançant el correu electrònic: nodus@nodusbarbera.cat o omplint el formulari de contacte aquí mateix.
També pots venir a veure les nostres instal·lacions a la direcció: Carrer Mogoda, 1, Pol. Ind. Can Salvatella, 08210 Barberà Del Vallès, Barcelona (Obre el mapa)