Skip to main content

Últimes dades de l’atur al Vallès Occidental

nodus barbera infoatur

Us volem presentar les últimes xifres en referència a la taxa d’atur al Vallès Occidental amb data gener del 2019.

Aquest informe mensual, l’Infoatur, ens ofereix dades de l’atur registrat, així com la taxa d’atur a la comarca i als municipis del Vallès Occidental. És possible també fer una comparació respecte a altres períodes i altres comarques.

Titulars de l’Infoatur del Vallès Occidental

  • Acaba el gener de 2019 amb 49.872 persones sense ocupació a la comarca. El que situa a la taxa d’atur en el 11,18%, una mica per sobre de la xifra a tota Catalunya (11,03%).
  • El mes de gener és un moment en el que típicament incrementa la taxa d’atur, donada l’estacionalitat en el sector comercial. En comparació anual, el nivell de desocupació ha disminuït en 3.159 persones.

taxa atur anual valles occidental

  • En comparació amb el mes de desembre, la taxa de desocupació puja a totes les comarques del voltant i augmenta també en el conjunt de la demarcació de Barcelona.
  • Per sexe, l’atur augmenta tant en dones com en homes.

Atur per sexes al Vallès Occidental

  • Per edats, l’increment de l’atur a la comarca es focalitza en les persones de menys de 30 anys. Per la contra, a la franja d’edat de 45 a 54 anys disminueix considerablement el nombre de persones sense ocupació.

taxa atur edats valles occidental

Dades d’atur a Barberà del Vallès

La taxa de l’atura a la població de Barberà del Vallès a finals de gener de 2019 és del 10,55%, lleugerament per sota de la taxa de la comarca (11,03%).

atur Valles Occidental Barbera del Valles

Podeu consultar l’informe complet de l’Infoatur de gener de 2019 aquí.