Skip to main content

Barberà obrirà un nou punt reempresa

nou punt reempresa barbera

Reempresa salva dues empreses catalanes per setmana durant el 2013. El projecte va néixer a finals de l’any 2011 amb la voluntat de crear i estructurar un mercat de la compra-venda de negocis petits a Catalunya.

L’any 2013 aquest mercat és ja una realitat gràcies a la col·laboració de molts agents locals i provincials i que, tal i com demostren les dades de gestió, exemplifica un model de cooperació públic-privada efectiu i viable. Una iniciativa capaç de demostrar amb resultats que la implicació i la inversió orientada a mantenir el teixit productiu català també és una opció eficaç entre les polítiques actives d’ocupació.

Entre les dades que es presentaran destaca el fet que el 86% de les reempreses d’èxit l’any 2013 s’han fet a tercers. Aquest fet anima a pensar que sense un mercat estructurat com el de Reempresa on tant l’oferta com la demanda possiblement aquestes transaccions haguessin est.

A Catalunya, Reempresa treballa colze a colze amb la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Girona i vint-i-vuit ajuntaments d’aquestes províncies. A nivell empresarial, Reempresa té convenis d’adhesió amb les associacions empresarials de referència en els diferents territoris on s’obren punts de servei.