Skip to main content

Hipertin celebra els 70 anys amb l’ampliació de la fàbrica

En els últims tres anys l’especialista en productes de bellesa capil·lar, Hipertin S.A ha invertit més d’1 milió d’euros en la millora de les seves instal.lacions.

Ha dut a terma l’adequació de les Sales Blanques, la Fàbrica , el Magatzem. Aquesta millora de les seves instal·lacions coincideix amb el 70 aniversari de l’empresa.

El passat 29 de gener l’empresa va celebrar un acte de commemoració i inauguració amb una jornada de portes obertes que va presidir l’Alcaldessa de Barberà del Vallès Ana del Frago, la Regidora de Mobilitat de Barberà del Vallès Cristina Conde, el President de la Comissió d’Indústria de la Cambra de Comerç de Sabadell Lluis Matas, i representants d’institucions implicades en la promoció econòmica i empresarial local Perejaume Ferrer del Centre de negocis Nodus Barberà.

Durant la inauguració el director general , Joan Carles Angeles, ha volgut dirigir unes paraules d’agraïment a tots els assistents . Àngels , ha assegurat que “per Hipertin l’objectiu és convertir-se en la marca referent del sector de la cosmètica capil · lar professional i esforçar-se per tenir més presència al mercat ”.

hipertin

Joan Carles Angeles ha explicat que per evitar la difícil situació econòmica espanyola dels últims anys , Hipertin treballa molt dur en un Pla global al qual ha dedicat molts recursos perquè la marca sigui internacional . L’objectiu per a aquest exercici , és que el 60% de la facturació de l’empresa provingui del mercat exterior : fabricació a tercers i exportació . Avui però , ” volem seguir transcendint en el nostre treball , crear llocs nous i millorar el nostre posicionament a Espanya” .

Durant aquest proper exercici Hipertin preveu destinar 300 mil euros més en millorar el sistema informàtic i nova maquinària de producció de la companyia , i ho farà amb un clar objectiu , convertir-se en el millor fabricant de tints del món .

Millora constant, clau de l’èxit

Basant-se com a premissa principal en la màxima qualitat i la cura exquisida del medi ambient , Hipertin ha lluitat per aconseguir tots els certificats que acreditin aquestes pràctiques . Això ha facilitat a la companyia l’obtenció dels certificats més importants dins l’àmbit de la qualitat: ISO 9001 ( Sistema de Gestió de Qualitat ) , ISO 14001 ( Sistema de Gestió Mediambiental ) , el Certificat Mediambiental Europeu EMAS i el Certificat GMP s ( Good Manufacturing Practices ) de Bones Pràctiques de Fabricació.

La inversió realitzada per a la millora i actualització dels seus instal · lacions ha suposat grans avenços des del punt de vista de la qualitat del producte acabat , la capacitat de producció , l’automatització dels processos i la cura del medi ambient .

Totes aquestes millores en els equips i les instal · lacions són l’aportació que Hipertin fa per garantir que el futur del món industrial sigui menys contaminant i col · laborar per aconseguir un planeta més net .