Skip to main content

La planta Novartis de Barberà

planta novartis barbera del valles

Novartis Farmacèutica ha estat inclosa, un any més, en el ránking “Best Workplaces 2010”, que anualment publica l’Institut Great Place to Work i que situa a la companyia entre les 10 millors empreses per a treballar a Espanya.

Novartis Farmacèutica ha estat inclosa, un any més, en el ránking “Best Workplaces 2010”, que anualment publica l’Institut Great Place to Work i que situa a la companyia entre les 10 millors empreses per a treballar a Espanya. En l’edició de 2010, Novartis ha escalat 6 llocs en el ránking fins a situar-se en la 5ª posició. El tracte just, la responsabilitat atorgada pels directius i l’orgull pels assoliments obtinguts són els principals factors que els col•laboradors de Novartis han valorat a l’hora de treballar a l’empresa.

novatis barbera de valles

D’altra banda, més de 20.000 de col•laboradors de Novartis en tot el món van participar el passat dia 21 en activitats de voluntariat en benefici de col•lectius necessitats de les seves comunitats, en el marc del “Dia de la Solidaritat”. Aquest any, la jornada també es va desenvolupar al municipi de Barberà del Vallès, concretament a la zona del bosc de Santiga, on 60 treballadors de Novartis van col•laborar en la neteja del bosc i en la plantació d’arbres. L’inici de la Jornada va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i del regidor de Medi Ambient, Joan Colomer.