Skip to main content

S’obren inscripcions pel programa Innorocket 21

Fins al 31 de gener està oberta la inscripció en el programa per accelerar projectes d’emprenedoria del sector tecnològic i de suport, formació i acompanyament valorat en 3000€.

La Unitat de transferència de coneixement tecnològic NODUS TECH SPACE de l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament e Barberà del Vallès impulsa el programa InnoRocket-Acceleration i cerca projectes d’emprenedoria innovadors que vulguin  créixer. Aquest programa es porta a terme amb col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i el suport de Diputació de Barcelona.

InnoRocket-Acceleration és un programa de suport, formació i acompanyament a l’emprenedoria. Valorat en uns 3.000 euros per startup atesa, està subvencionat al 100% per als projectes d’emprenedoria que hi participin. S’adreça a projectes emprenedors amb base tecnològica constituïts com a empresa amb menys de 3 anys d’antiguitat que es trobin en les fases inicials del seu desenvolupament de negoci.

InnoRocket es desenvoluparà entre febrer i juny de 2021. 

El programa inclourà

  • Una part de capacitació, es treballarà en la definició i validació del model de negoci i en les habilitats emprenedores.
  • Com també s’inclouran 20 hores de mentoratge personalitzat amb cada projecte.
  • A més s’ha previst tallers a càrrec d’experts especialitzats, i d’altres activitats per fomentar el networking entre participants i amb altres empreses i agents socioeconòmics que tinguin experiència i coneixement del teixit empresarial del territori.

A més a més, s’ofereix, als projectes d’emprenedoria seleccionats de disposar d’un paquet de 100 hores per a la utilització dels espais al Centre de Negocis Nodus Barberà, l’accés als espai comuns com sales de reunions o l’auditori d’aquest mateix equipament municipal, i la domiciliació d’encàrrecs durant l’any 2021 al mateix centre. També s’ofereix disposar d’un espai de coworking gratuït durant 6 mesos al Centre d’Empreses Industrials de Sabadell de Can Roqueta i accés a les zones comunes. 

Aquesta iniciativa es suma a altres per a la millora de la competitivitat de les empreses del territori, per situar el Vallès com a pol d’atracció de talent, i consolida altres projectes d’acceleració que s’han treballat amb anterioritat. Entre altres aspectes, es valorarà que les startups presentades tinguin seu al territori i el retorn i l’impacte que pugui generar en l’àmbit local com la previsió de generar llocs de treball.

Data d’Inscripció

Les empreses interessades en aquest programa, es poden inscriure:

Documentació requerida:

  • Fitxa d’inscripció: aquí
  • Model 036/037 (presentat a l’Agència Tributària) o alta en l’Impost d’Activitats Econòmiques.
  • Opcionalment, es pot adjuntar un vídeo d’1 minut exposant les motivacions per presentar-se al programa.